Werknemers

Corné Van de Geest
Eind 2006 heeft Corné van de Geest Van de Geest Advies opgericht. Vanaf 1999 tot en met 2006 is Corné Van de Geest mede-eigenaar geweest van De Jong & Van de Geest Adviesgroep te Soest. Voor zijn periode als zelfstandig ondernemer heeft Corné een twintigtal jaren gewerkt in uiteenlopende advies/managementfuncties bij diverse lokale banken in de omgeving. Corné zal samen met Joris Looman het relatiebeheer bij Van de Geest Advies verzorgen. 

Joris Looman
Joris Looman is evenals Corné van de Geest een aantal jaren werkzaam geweest bij De Jong & Van de Geest Adviesgroep te Soest, daar was hij werkzaam als Hoofd-Binnendienst, deze functie zal Joris ook bij Van de Geest Advies uitvoeren. Joris heeft zeer vlot de diploma’s Erkend Hypotheekadviseur en Erkend Assurantieagent gehaald. Naast zijn beheerstaken zal Joris samen met Corné het relatiebeheer verzorgen. 

Liesbeth Spoelder
Voor velen van u een bekend gezicht. Mijn naam is Liesbeth Spoelder. Meer als 30 jaar werkzaam bij een plaatselijke grootbank en sinds enkele jaren werkzaam bij Van de Geest Advies, de zelfstandige adviseur van de RegioBank. Ook hier voel ik mij als een vis in het water! De administratie verwerken, maar het liefst ben ik in gesprek met u.  Adviseren over betaal – en spaarrekeningen en verzekeringen is mijn werk en dat doe ik met liefde voor de klant. U kunt mij altijd bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Graag tot ziens!

Iris van der Pol
Iris van der Pol is mijn naam, 26 jaar oud en woonachtig in Baarn. Mijn jongste zoontje gaat sinds kort naar school en vanaf 1 januari 2021 ben ik weer gestart met werken. Onwijs enthousiast ben ik, dat ik de kans heb gekregen,  om bij Van de Geest Advies als medewerker Binnendienst aan de slag te mogen gaan. Het is mijn bedoeling om mijzelf te ontwikkelen tot financieel adviseur. Een heel leertraject heb ik dan ook voor me…. Maar ik heb er zin in! In de nabije toekomst ontmoet ik u graag op ons kantoor in de Vissersteeg in Spakenburg!

Contact

Bezoekadres:
Van de Geest Advies
Visserssteeg 22
3752 BZ Bunschoten-Spakenburg

T: 033-2990512
E: info@vandegeestadvies.nl

Postadres:
Postbus 210
3750 GE Bunschoten

 

KVK: 32118942
AFM: 12016071
KIFID: 300.010896
JNPG: 124599